Свађа Јелене и Новака Ђоковића све је изненадила.

Јелена је 2017. године снимала Новаков тренинг и уживо га преносила на Фејсбуку. На крају лајва дошло је до препирке између супружника која је случајно отишла у етар. Новак је узео Јелени телефон из руке, а њој се то ни најмање није допало.

‒ Како се понашаш, мајке ти? Хвала, љубави, хвала ти! Је л' тако треба да кажеш ‒ прекорила га је Јелена, а неколико секунди затим схватила да је и то објављено.

Јелена је сада објаснила шта се догодило тог дана који су многи препричавали.

Фото: Профимедиа

 

 

‒ Кад ми људи кажу да смо савршени, одмах одговорим да нисмо. Ја сам јако своја и није ме брига шта ће околина да каже. Када смо Новак и ја заједно, то смо заиста ми, и када смо посвађани и када смо у љубави. То је емоција која је природна и драго ми је што можемо да будемо своји", рекла је Јелена на К1 и осврнула се на свађу коју добро памти, а која се догодила када је Јелена била у другом стању.

‒ Новак је јако аутентичан. Ми смо од 18. године заједно. Моја сестра се одселила пре осамнаест година, ја сам са мојим мужем исто толико, ми смо род рођени. Не видим да је то нешто што ми радимо због јавности. И волим да одговорим када ми људи кажу да смо савршени. Одмах да вам кажем да нисмо. Сећам се када смо се посвађали у неком лајву пре пар година. Ја сам била трудна и емотивна, а он је у том моменту био груб‒ открила је Јелена.

Фото: Профимедиа

 

 

‒ Ја сам одреаговала како сам одреаговала. После када сам размишљала, запитала сам се: 'Боже, је л' стварно људи мисле да је нама све мед и млеко?'. Ипак, мислим да не мисле, али вероватно је то она врста пројекције - ако ја тежим успеху, славо, новцу, ваљда је тамо боље. Онда виде да тамо негде исто има проблема и да није све тако сјајно и бајно. Најбитније је да се човек освести ко је и шта је, јер ми заправо не знамо ко смо ‒ саветовала је Јелена и открила да су Новак и она дуго глумили.

‒ Колико дуго смо ми глумили да се прилагодимо. Да сам се ја трудила да се допаднем тој јавности, која је од мене очекивала не знам ни ја шта и да се свима допаднем, не знам да ли би Новак свануо, што кажу, јер то би морало негде да се испољи у кући. Он је сваки пут све бољи, што значи да ми одлично функционишемо, али и ја сам боља. Нас двоје, што смо успели да будемо своји заједно, али и одвојено, за мене је то највећи успех. Ако ће неко да тежи нечему, нека тежи да буде свој, јер то нема цену", закључила је Јелена Ђоковић.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: