Бивши муж Сање Маринковић још за време брака са познатом водитељком није желео медијски да се експонира, те су сви остали у шоку када су након 10 година брака, 2020. саопштили да се разводе. Повремено смо имали прилику да видимо по неку заједничку фотографију, на којој су њих двоје изгледали као складан пар.

Фото: АТА имагес

 

 

Успешни продуцент, са којим Сања има сина Страхињу, са водитељком је због детета остао у добрим односима, а дечаку је отац за пожелети, међутим из јавности је потпуно ишчезнуо.

Фото: Фејсбук принтскрин/Aleksandar Uhrin

 

 

- И поред тога што смо се развели, Александар и ја смо најбољи пријатељи и родитељи нашег детета. Комуницирамо и виђамо се на дневном нивоу, а када је реч о нашем сину Страхињи, све је као што је некада било - рекла је једном приликом водитељка која је испричала и како су се упознали, али и како су се венчали на путу до аеродрома.

Фото: Фејсбук принтскрин/Aleksandar Uhrin

 

 

Данас бивши муж Сање Маринковић изгледа нешто другачије него на почетку њихове љубавне приче. Косу су прошарале седе и добио је неколико килограма вишка, али нови изглед добро носи и могло би се рећи да су му године донеле посебну мужевност.

БОНУС ВИДЕО:

https://video.novosti.rs/magazin/video/9068-nedelja-stize-prica-o-dzeju-ramadanovskom#brid_cp_my-player