Директор "Гранда" Саша Поповић одавно се хвали како има добру пензију, на чему му многи завиде, а сада се Ана Бекута пожалила да је од марта и она пензионерка, међутим, за разлику од Поповића, она ће морати да буде спремна и на нека одрицања.

Како је истакла, она ће први пут у животу да тражи повластицу за градски превоз по Београду. На то ју је упутио Драган Стојковић Босанац, који је истакао да је, попут ње, а насупрот Саши, који, како он сматра, и не живи од пензије, такође један сасвим обичан пензионер. 

- Ја сам у пензији од марта, Богу хвала. Мора Босанац да ми објасни где да набавим ту картицу, где се подноси тај захтев - рекла је Ана у емсији "Звезде Гранда", где сви седе у жирију, а Поповић их је провоцирао због тога што немају пара ни за гориво, предлажући да заједно оду и направе пропусницу за градски превоз и возе се по Београду бесплатно.

Фото: АТА имагес

 

 

- Може, ја се никад нисам возила београдским градским превозом - одговорила је Ана. 

Пошто Поповић ужива да пецка Босанца, он је и ову тему искористио да га прозове.

- Да ли си узео бесплатну картицу за градски превоз?! Знам да имаш Мерцедеса коцку који троши 20 литара, па ти се не исплати да га возиш по Београду - задиркивао га је Саша, али је Босанац спремно узвратио на Поповићеве провокације:

- Ја сам пензионер и дичим се својом пензијом, али подржавам све интенције које владају у овој земљи. Имам у Србији своју карту по којој се возим за џабе по Београду, а ти вероватно имаш хрватску. Лако је теби кад не живиш од пензије, срамото једна!

Фото: АТА имагес

 

 

- Како не живим од пензије?! Пензија ми је најмилија ствар - добацио је Саша.

- Лако је теби кад имаш пензију 128.000 динара - наставио је Босанац.

- Тренутно имам 102.00 динара - открио је Поповић.

БОНУС ВИДЕО: