Direktor "Granda" Saša Popović odavno se hvali kako ima dobru penziju, na čemu mu mnogi zavide, a sada se Ana Bekuta požalila da je od marta i ona penzionerka, međutim, za razliku od Popovića, ona će morati da bude spremna i na neka odricanja.

Kako je istakla, ona će prvi put u životu da traži povlasticu za gradski prevoz po Beogradu. Na to ju je uputio Dragan Stojković Bosanac, koji je istakao da je, poput nje, a nasuprot Saši, koji, kako on smatra, i ne živi od penzije, takođe jedan sasvim običan penzioner. 

- Ja sam u penziji od marta, Bogu hvala. Mora Bosanac da mi objasni gde da nabavim tu karticu, gde se podnosi taj zahtev - rekla je Ana u emsiji "Zvezde Granda", gde svi sede u žiriju, a Popović ih je provocirao zbog toga što nemaju para ni za gorivo, predlažući da zajedno odu i naprave propusnicu za gradski prevoz i voze se po Beogradu besplatno.

Foto: ATA images

 

 

- Može, ja se nikad nisam vozila beogradskim gradskim prevozom - odgovorila je Ana. 

Pošto Popović uživa da pecka Bosanca, on je i ovu temu iskoristio da ga prozove.

- Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz?! Znam da imaš Mercedesa kocku koji troši 20 litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu - zadirkivao ga je Saša, ali je Bosanac spremno uzvratio na Popovićeve provokacije:

- Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve intencije koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu, a ti verovatno imaš hrvatsku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna!

Foto: ATA images

 

 

- Kako ne živim od penzije?! Penzija mi je najmilija stvar - dobacio je Saša.

- Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara - nastavio je Bosanac.

- Trenutno imam 102.00 dinara - otkrio je Popović.

BONUS VIDEO: