Саша је послао снажну поруку после његовог отказаног концерта у ресторану "Берекин" који се налази у близини Задра:

- Ја сам ту да причам кроз музику. На наступима делим неку посебну врсту емоције и енергије. Знам да је појединим људима остао горак укус рата, али ја сматрам да би сви заједно требало да гледамо у будућност и заборавимо ружне ствари - рекао је Саша за "Блиц дан".

- На велику жалост нас као организатора, али и великог броја заинтересоване публике, обавештавамо вас како смо приморани да откажемо концерт Саше Ковачевића који је био предвиђен за 24. новембар. У нашем пословању водимо се политиком транспарентне комуникације, уважавајући ставове и мишљења становника општине Бибиње и осталих мештана, због чијег смо неслагања нашим избором извођача и донели ову тешку одлуку - поручили су из Берекина уз информацију о повраћају новца за купљене карте.

После тога огласио се и власник конобе.

- Ово је требало да буде први икад концерт неког српског извођача, а испало је и прво отказивање концерта које смо имали. Све се догодило брзо, пар дана након најаве добили смо поруке и неке позиве, није било неугодних речи, али нисмо хтели да се доведемо у неугодну ситуацију - каже Марко Некић, власник конобе Берекин, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО: