Saša je poslao snažnu poruku posle njegovog otkazanog koncerta u restoranu "Berekin" koji se nalazi u blizini Zadra:

- Ja sam tu da pričam kroz muziku. Na nastupima delim neku posebnu vrstu emocije i energije. Znam da je pojedinim ljudima ostao gorak ukus rata, ali ja smatram da bi svi zajedno trebalo da gledamo u budućnost i zaboravimo ružne stvari - rekao je Saša za "Blic dan".

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku - poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Posle toga oglasio se i vlasnik konobe.

- Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali. Sve se dogodilo brzo, par dana nakon najave dobili smo poruke i neke pozive, nije bilo neugodnih reči, ali nismo hteli da se dovedemo u neugodnu situaciju - kaže Marko Nekić, vlasnik konobe Berekin, prenosi Index.hr.

BONUS VIDEO: