Глумица Наташа Мекелон (51) јавности је позната по улози у серији "Californification" са којом је стекла светску славу, а многи се и данас сећају трагедије која јој је обележила живот, пише Стил.

Наиме, Мекелон се 1998. удала за пластичног хирурга Мартина Хиригојена Келија, с којим је била у вези од 16 године. Живели су идиличним животом у Лондону, а након рођења синова Теодора (23) и Отиса (20), очекивали су и рођење трећег сина.

Међутим, она је у четвртом месецу трудноће примила позив који ју је сломио. Њен пријатељ тада јој је јавио да је њен 41-годишњи супруг изненада преминуо због проблема са срцем. Премда је хитно превезен у болницу, није му било спаса.

Фото: Профимедиа

 

 

- Урадила сам оно што обично виђамо у филмовима. Испустила сам мобилни и пала на колена - рекла је тада.

Како се касније сазнало, Хиригојен је патио од недијагностиковане кардиомиопатије, односно болести срчаног мишића. Пет месеци након трагедије, родила је сина Рекса, а управо је његово рођење породици дало наду за наставак даље.

Фото: Профимедиа

 

 

Након губитка вољеног супруга, Наташа је започела с писањем писама којима је покојног супруга обавештавала о свакодневици и породичном животу. Исту навику усвојили су и њихови синови, који су се тако лакше носили с губитком вољеног оца. Ова писма је касније обликовала у своју књигу "After You: Letters of Love, and Loss, to a Husband and Father".

Подсетимо, глумица је прошле године била у фокусу јавности због улоге у петој сезони популарне серије "The Crown", где је играла блиску пријатељицу покојног принца Филипа, Пени Кнечбул (69).

БОНУС ВИДЕО: