Водитељка Наташа Аксентијевић публици се представила као жена која је веома искрена, која нема длаку на језику, а чини се да је баш то било оно што се годинама чекало.

Она је без икакве бојазни, страха и предрасуда говорила о свом приватном животу, али и борби са килограмима и то јавно, пред камерама. У емисијама у којима је била гост, не домаћин, често је знала да прича о супругу и срећном браку у којем је већ дуги низ година.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Grand Magazin Tv Grand

 

 

Ипак, једном изјавом, о својим родитељима, чини се, Наташа је изненадила многе. Наиме, она је открила да међу њом и њеним родитељима није баш све глатко и да постоје ствари због којих је, рекло би се према њеним речима, помало повређена и љута на њих.

Новинарка код које је Наташа била гост ословила ју је девојачким презименом, на које се она мало брецнула, а потом објаснила да она то презиме не носи годинама и да је поносна и срећна што је Аксентијевић. 

- Нисам емотивно везана за то презиме, мени је океј да будем Аксентијевић и ја сам већ 10 година Аксентијевић, откако сам се удала за свог мужа. Да су ми ти родитељи нешто дали у наследство, па да каже човек, ајде да се њихово презиме задржи. Они имају тог сина што су њему све дали, па нек’ им он носи презиме, ја нећу - била је оштра тада Наташа у емисији "Гранд магазин".

Наташа је рекла да у породици није пронашла очекивано разумевање.

- Ништа на ту тему ми није јасно. Покушавам да оправдам своје родитеље свим и свачим, па и нашом средином, менталитетом, обичајима... И само долазим до неразумевања свега што ми се догодило - рекла је водитељка за Сторy.

На питање какави су сада односи између ње, њених родитеља и брата, Наташа је одговорила:

- Као и већина породичних односа код Срба, бурни, с лажним осмесима и уз трескање вратима.

- Ништа немојте да бринете, уме и он да ми "скаче по живцима". Некад толико гласно објашњавамо једно другом ко није у праву. Има тренутака кад само клима главом. Али погледајте која енергија, љубав и доброта шибају из њега. Никада нисам упознала особу која се толико радује. Свему. Животу, успесима туђим више од оних који су успели. Некако сам поносна и на себе што сам баш њега изабрала за животног сапутника. Дуки Цар није незаслужен надимак - написала је водитељка уз фотографију супруга на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО:

- Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak - napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.