Кум на крштењу био је бивши фудбалер Невен Марковић и он је крстио Стефана, док је Тарина кума била најбоља другарица њене мајке Јелене и директорка Фондације Ђоковић, Маја Кремић.

О томе зашто се крштење Стефана и Таре Ђоковић раније није догодило, упркос томе што је Новак велики верник, говорила је његова мајка Дијана.

- Јако сам поносна на њега. Сви би подредили успех изнад духовног мира. Код Новака је јака велика захвалност коју има. Захвалан је на свему што је остварио, све је ванземаљски. Он се држи својих принципа и веровања, то чини човека, то чини њега  - рекла је, а потом се осврнула и на питање крштења његових наследника, које се у медијима често провлачило.

Фото:Профимедиа

 

 

- Новак носи освештани крст који је добио на Хиландару, који му даје снагу. Провео је тамо три дана, то је за њега веома важно искуство. Он је заиста духовно биће, крстио се када је имао пет година и тај чин схватио је озбиљно. Има нешто у себи. Стално га питам када ће да крсти своју децу, а он ми каже "када буду могли да схвате чин крштења" . Он жели да Тара и Стефан буду свесни да су крштени - рекла је Дијана.

БОНУС ВИДЕО: