Глумац Петар Стругар тренутно ужива у љубави са глумицом Нином Нешковић, а мало ко зна како изгледа његова бивша жена која је такође глумица.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме Петар Стругар био је у браку са 6 година старијом колегиницом са којом има сина Зарија.

У питању је Ивана Николић, коју смо заволели у серијама "Убице мог оца", "Синђелићи" и "Жигосани у рекету", а позоришна публика је може гледати у Београдском драмском позоришту, где је стални члан од 2010. године.

 

 

Петар и Ивана су се венчали 2013. године након две године забављања, а годину дана касније су добили сина Зарија. Међутим, 2015. године су ставили тачку на свој брак. Иако су на све начине покушали да сачувају свој брак, када су схватили да је то ипак неизводљиво, Ивана и Петар заједно су донели одлуку да живот наставе одвојено.

Њихов однос обележио је и један инцидент са таксистом. Стругар је најпре тврдио да је таксиста њега напао први јер је накратко зауставио саобраћај како би се његова жена паркирала, док је таксиста тврдио да је Стругар њега претукао само зато што му је свирнуо да се склони с пута.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

 

- Нисам био привођен, нити сам био у полицији, још се конслутујем с адвокатом шта и како даље. Био сам нападнут, бранио сам себе и супругу. Наиме, били смо у једносмерној улици, па сам замолио поменутог таксисту да стане док се супруга упаркира. Прво је стао, а онда се десетак секунди касније, залетео колима на мене и ударио ме у кесе које сам држао у рукама! - рекао је тада глумац за "Блиц" и додао:

- Затим је изашао из аутомобила, као и супруга, да би видео шта се дешава, одмах ме је напао и био сам принуђен да се браним. И супруга је добила неколико масница.

Но, Ивана и Петар су остали у јако добрим односима.

- Петар и ја смо остали у добрим односима, али на томе се ради. То је нешто што је поправљиво и могуће, тако да смо ми, на обострано задовољство, јако добри пријатељи и учествујемо заједно у одгајању сина - причала је Ивана својевремено и додала да није престала да верује у љубав и брак.

 

 

Заједно са Петром дели љубав према јахању, а љубав према коњима су пренели и на сина Зарија.

- Водимо сина на јахање и због тога сам посебно срећна, јер сам одрасла уз коње и трећа сам генерација у мојој породици која се бави одгојем. Сад је то наш заједнички хоби у којем сви уживамо - испричала је глумица.

 

 

Подсетимо, након развода Петар Стругар је био у вези са певачицом Милицом Тодоровић, а након тога је две године био у вези са Ољом Поповић са којим има сина Иву.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: