Њој време не може ништа, па зато и траје и дан данас, а податак да је Неда продала више од 2 милиона носача звука од 60-их година прошлог века до сада говори више него и једна реч.

Фото: АТА имагес

 

 

О љубавном животу певачице чијој лепоти године нису наудиле нимало, писало се константно у југословенској штампи, али није се спомињало само име њеног бившег супруга Милана Билбије.

Наиме, како пише "Глоссy", током 80-их година прошлог века, Неда је била у вези са Сашом Поповићем, који је тада жарио и палио широм Југославије као члан "Слатког греха" који је у стопу пратио Лепу Брену.

Фото: Архив Новости, Тедора Ћирић

 

 

Како преноси споменути часопис, Украденова и Саша су били у вези након њеног развода, да би након тога Поповић отпочео везу са Златом Петровић, пре него што се скрасио поред Сузане Јовановић.

Подсетимо, Саша је једном приликом испричао колико је тешко живео:

Фото: АТА имагес

 

 

- Четири године живео сам као сиротиња. Једино скупо што сам имао била је гардероба. Имао сам 60 пари патика, много одела, живео сам у гарсоњери од 17 квадрата, на 12 спрату на Новом Београду. Сви су знали да имам скупу одећу, зато су ме и опљачкали! Сећам се тог дана, ушао сам у стан, а тамо није било ничега! Све су ми однели, оставили су ми само пиџаму. Тада су ми помогли Брена и Боба, направили смо ‘Гранд’ и дали су ми паре да купим кућу на Бежанијској коси. Касније сам им вратио паре, али им то никада нећу заборавити - испричао је Саша.

БОНУС ВИДЕО: