NJoj vreme ne može ništa, pa zato i traje i dan danas, a podatak da je Neda prodala više od 2 miliona nosača zvuka od 60-ih godina prošlog veka do sada govori više nego i jedna reč.

Foto: ATA images

 

 

O ljubavnom životu pevačice čijoj lepoti godine nisu naudile nimalo, pisalo se konstantno u jugoslovenskoj štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

Naime, kako piše "Glossy", tokom 80-ih godina prošlog veka, Neda je bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada žario i palio širom Jugoslavije kao član "Slatkog greha" koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Foto: Arhiv Novosti, Tedora Ćirić

 

 

Kako prenosi spomenuti časopis, Ukradenova i Saša su bili u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.

Podsetimo, Saša je jednom prilikom ispričao koliko je teško živeo:

Foto: ATA images

 

 

- Četiri godine živeo sam kao sirotinja. Jedino skupo što sam imao bila je garderoba. Imao sam 60 pari patika, mnogo odela, živeo sam u garsonjeri od 17 kvadrata, na 12 spratu na Novom Beogradu. Svi su znali da imam skupu odeću, zato su me i opljačkali! Sećam se tog dana, ušao sam u stan, a tamo nije bilo ničega! Sve su mi odneli, ostavili su mi samo pidžamu. Tada su mi pomogli Brena i Boba, napravili smo ‘Grand’ i dali su mi pare da kupim kuću na Bežanijskoj kosi. Kasnije sam im vratio pare, ali im to nikada neću zaboraviti - ispričao je Saša.

BONUS VIDEO: