Ера Ојданић је током своје каријере био са бројним женама, са старијим и млађим. Једна је била чак млађа 43 године од њега. 

- Познато је да сам женскарош, нема потребе да детаљишем на ту тему, али ми је мало неумесно да причам о разлици у годинама с партнеркама. Имао сам и старије од себе током живота, али и доста млађе. Магнет сам за жене и мислим да није битно колика је разлика у годинама ако се енергије поклопе. Где пише да ја морам да будем са женом која има исто година као ја - причао је Ера, па признао да је најмлада с којом је био била 43 године млађа од њега:

Фото: АТА имагес

 

- С једном сам се дуго виђао и не бисте поверовали колико смо се добро слагали. Она је била 43 године млађа од мене, али је то била таква хемија да је то невероватно.

Певач се потом осврнуо на везу Лазара Ристовског и његове младе девојке:

- Читао сам о Лази и његовој девојци, портали су брујали о томе! Немам ништа против, могу само овакве ствари да подржим. Он и ја смо као браћа, јуримо 50 година млађе жене! Праве смо коњине у пуној снази, али у томе нема ништа лоше! Третирамо жене као мало воде на длану, тако да с нама нiкад нема проблема. Млади клинци треба само да уче од нас - рекао је певач за Српски Телеграф.

Фото: Зоран Кнежевић

 

 

БОНУС ВИДЕО: