Era Ojdanić je tokom svoje karijere bio sa brojnim ženama, sa starijim i mlađim. Jedna je bila čak mlađa 43 godine od njega. 

- Poznato je da sam ženskaroš, nema potrebe da detaljišem na tu temu, ali mi je malo neumesno da pričam o razlici u godinama s partnerkama. Imao sam i starije od sebe tokom života, ali i dosta mlađe. Magnet sam za žene i mislim da nije bitno kolika je razlika u godinama ako se energije poklope. Gde piše da ja moram da budem sa ženom koja ima isto godina kao ja - pričao je Era, pa priznao da je najmlada s kojom je bio bila 43 godine mlađa od njega:

Foto: ATA images

 

- S jednom sam se dugo viđao i ne biste poverovali koliko smo se dobro slagali. Ona je bila 43 godine mlađa od mene, ali je to bila takva hemija da je to neverovatno.

Pevač se potom osvrnuo na vezu Lazara Ristovskog i njegove mlade devojke:

- Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama nikad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - rekao je pevač za Srpski Telegraf.

Foto: Zoran Knežević

 

 

BONUS VIDEO: