Organizatori tri koncerta srpske pevačice Aleksandre Prijović u sarajevskoj "Zetri", koji će se održati krajem oktobra, saopštili su da će na ulazu biti sproveden detaljan pretres posetilaca i da je strogo zabranjeno unošenje hrane, pića, oružja, bilo kakvih opijata kao i drugih opasnih supstanci i predmeta.

Kako prenosi portal Radio Sarajevo, napomenuli su da će svi nedozvoljeni predmeti biti oduzeti prilikom pretresa nadležnih službi.

Ulaznice za prvi i drugi koncert, 28. i 29. oktobara su već rasprodate.

Foto: ATA images

 

 

Naveli su da će ulaznice za koncert biti evidentirane putem skenera i da će na koncert moći da uđu samo oni posetioci koji budu imali ulaznice kupljene na zvaničnim prodajnim mestima.

Svojevremeno se velika pompa digla oko toga da li je dozvoljeno unošenje srpske zastave na koncerte Dina Merlina u beogradskoj "Areni" (ispostavilo se da je, naravno, dozvoljeno - ali ne na barjacima zbog bezbednosnih razloga), te je zanimljivo zapitati se da li je ista situacija sada i u Sarajevu - i da li je moguće uneti bosanskohercegovačku, ali i srpsku zastavu. I da li smo kao narodi došli do tog nivoa pomirenja.

BONUS VIDEO: