У Установи културе Вук јуче је одржана годишња додела награда ГОДУМ Удружења музичара џез, рок и забавне музике, која је окупила велики број истакнутих уметника домаће сцене.

Један од њих био је и Дејан Цукић, један од омиљених српских рокера, који је на свечаност стигао у пратњи супруге Милице.

Фото: АТА имагес

 

 

Пар је био модно усклађен, у црној боји, а они су, као и обично, све време били насмејани и нераздвојни, као и протеклих 35 година, колико су у срећном браку.

Готово да нема особе на нашим просторима која не зна хит који је Дејан посветио својој животној сапутници, једну од најлепших и најведријих љубавних песама на нашим просторима. Многи су плесали уз стихове "Ја стојим овде висок до таванице и моја љубав за те нема границе јер ја те волим, Милице", а ова љубав обележила је Цукићев живот.

Како је музичар једном приликом испричао, од детињства је био заљубљиве природе – све док у његов живот није стигла Милица.

Фото: АТА имагес

 

 

– Заљубљиве сам природе и већ сам у првом разреду био затрескан у једну девојчицу. Било је тих дивних односа с неким дивним женама. Лепо је то што сам са већином у пријатељским односима, бар на Фејсбуку. Када је Милица ушла у мој живот, доста се тога променило – открио је Цукић у исповести за Курир пре неколико година.

Према његовим речима, они су се најпре сретали на журкама током осамдесетих и у младости били у турбулентној вези, а потом се скрасили и остали заједно деценијама.

– Упознали смо се на журки, тад смо били клинци, почетак осамдесетих. Углавном смо се на тај начин сретали. Имали смо бурну везу првих неколико година - те јесмо, те нисмо заједно. Онда смо се закуцали заједно и овог јуна прославили смо 33 године брака – испричао је пре две године.

Цукићи су током дуге љубави добили двоје деце – сина Алексу и ћерку Ану, за које је музичар рекао да су "паметнији од њега": син је завршио Електротехнички факултет, док је ћерка психолошкиња. Што се тиче Милице, она је музејска саветница у Музеју примењених уметности, у Одсеку за образовање и комуникације.

Фото: АТА имагес

 

 

Према Цукићевим речима, не постоји тајна дугог и срећног брака, али он верује да је једна од кључних ствари поверење.

– Мислим да је то нешто што смо изградили кроз тих неколико година неповерења. Подршка једна другом је оно што је најважније. Не верујем у формуле за брак или било шта. Формула је да се потрудиш. Стрпљење, поверење и размишљање једно о другом су најважнији – рекао је музичар, који је једном приликом за Сторy на питање где живи савршена жена одговорио:

– Живи са мном. Не дам вам адресу!

БОНУС ВИДЕО: