Певач Џенан Лончаревић недавно је у разговору открио како је композитор Драган Брајовић Браја предвидео судбину младе звезде Александре Пријовић.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је истакао, био је присутан док су се снимале њене песме и чуо је када је Браја рекао да ће Александра постати нова Драгана Мирковић.

- Александру познајем и ценим њен рад. Ценим на првом месту то што је културна и чврсто са две ноге стоји на земљи. Знао сам још када је Браја давно изговорио једну реченицу „Ово ће бити нова Драгана Мирковић“, нека ми не замери нико, али тако јесте. Желим јој још више успеха и драго ми је што је у региону направила ову причу коју јесте - рекао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zenska Tv

 

 

Џенан каже да воли и слуша Пријине песме, али је имао прилику да отпева и неколико демо снимака за неке од Александриних највећих хитова.

- Знам њене песме и свирамо их на наступима. Био сам чак и присутан када су настајали њени највећи хитови. Рецимо, био сам у студију када се снимао дует са Сашом Матићем. Чак сам и неки демо певао „на-на-на“ код Марета за неку њену песму - додао је он.

Фото: В. Данилов

 

 

Иначе, Александра је оборила све рекоде у региону, па је тако проглашена за највећу звезду млађе генерације. Одржала је три спектакуларна концерта у Београду, а у наредном периоду одржаће три концерта у Нишу, три у Босни и Херцеговини и пет концерата у Загребу, а за сваки њен наступ се тражи карта више.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: