Поводом ове ситуације, огласили су се организатори: 

- На велику жалост нас као организатора, али и великог броја заинтересоване публике, обавештавамо вас како смо приморани да откажемо концерт Саше Ковачевића који је био предвиђен за 24. новембар. У нашем пословању водимо се политиком транспарентне комуникације, уважавајући ставове и мишљења становника општине Бибиње и осталих мештана, због чијег смо неслагања нашим избором извођача и донели ову тешку одлуку - одговорили су из ресторана и дали информације о повраћају новца купљених карата.

 

Касније се јавио и власник конобе:

- Ово је требало да буде први икад концерт неког српског извођача, а испало је и прво отказивање концерта које смо имали. Све се догодило брзо, пар дана након најаве добили смо поруке и неке позиве, није било неугодних речи, али нисмо хтели да се доведемо у неугодну ситуацију - каже Марко Некић, власник конобе Берекин, преноси Индеx.хр.

Екипа новинара "Ало" је ступила у контакт са ПР тимом Саше Ковачевића:

- Саша не жели да коментарише поменуту ситуацију, све је већ речено. Остаће суздржан. Не жели да се меша - изавили су.

Наступи српских извођача се махом отказују, у Бенковцу је пре неколико дана отказан наступ Гоге Секулић: 

- На велику жалост нас као организатора и великог броја заинтересоване публике, упркос попуњености капацитета данима пре, обавештавамо Вас како смо приморани отказати концерт Гоге Секулић заказан за 14. октобар. Уважавајући ставове и мишљења дела становника града Бенковца, те због неслагања с нашим избором извођача, морали смо донети ову тешку одлуку.

У односу на остале колеге, Александра Пријовић успела је да распрода карте за четири концерта, а заказала је и пети. 

БОНУС ВИДЕО: