На данашњи дан навршава се 16 година откако је певач Нино Решић у 43. години преминуо од перфорације панкреаса узроковане дугогодишњем прекомерним конзумирањем алкохола, а његова наследница, певачица и бивша учесница "Задруге", Сандра Решић, овим поводом се огласила.

Сандра је објавила никад виђену фотографију са својим оцем, те му се емотивним речима обратила, успевши успут да расплаче читаву јавност болом који, по свему судећи, не јењава ни дан-данас.

Фото: Репринт Сабор

 

- Година прође, дан никад - написала је Решићева у својој емотивној објави на поменутој мрежи уз емотикон срца у црној боји.

ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ сандра_ресиц

 

Подсећања ради, Нино је рођен у Босанској Дубици као Амир Решић, а за живота је променио има у Никола, иако је у естрадним круговима био познат као Нино. Иако је било очигледно да је имао буран љубавни живот, познато је да из три брака има три ћерке: Амелу, Тамару и Сандру, која је кренула очевим стопама и упловила у музичке воде, а која се једном приликом осврнула на свој однос са покојним оцем.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

- Трудио се, долазио је код нас када му је било тешко. Није имао новца пред крај, трошио их је на све само не на нас. Био је зависник од алкохола, лечио се пар пута али није успело. Пио је две литре водке дневно, био је питом и миран... Нисам рекла да је он био лош отац, али није умео - испричала је Сандра и открила његове последње дане:

- Слушали смо Виду Павловић, а ја сам пржила шницле, оно уље је прштало сећам се као да је било јуче, јели смо то и слушалиВиду Павловић и Верицу Шерифовић преко четири сата, он је пио вотку, а ја воду. Питао ме да ли ми треба нешто, ја сам рекла не и два дана након тога ми је његов менаџер рекао да је преминуо. Мој отац није био добар за мене и моју мајку, али није знао боље, могу да кажем да је био добар човек. Мени сада ништа не фали али све остале људе око себе је обезбедио и дао је све, имао је петособан стан на Бановом Брду, шесторо људи је имало кључеве, ми нисмо.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".