Ана Николић уписала је шестогодишњу ћерку Тару у вртић Љубивоја Ршумовића! Поп звезда је своју наследницу одвела у образовно-васпитни центар у Сопоту. Како сазнајемо, певачица ће за годину дана на образовање своје јединице потрошити 5.500 евра!

- Ана је цело лето гледала где да упише Тару у предшколско, како би је што боље припремила за први разред, у који креће наредне године. Распитивала се код пријатеља и колега, а они су јој препоручили вртић у коме ради и Ршум. Одмах је звала да се распита око цене школарине И услова. лако је вртић удаљен 50 километара, много јој се допао, па је ћерку тамо уписала. Није се двоумила ни кад је чула да ће је то за годину дана коштати 5.500 евра, јер би и последњи евро дала за Тару! - прича извор близак певачици. И сама Николићева се похвалила на друштвеним мрежама да је јуче одвела ћерку у вртић. ,,Зашто ја морам у школицу?", написала је Ана поред фотографије на којој позира са ћерком.

Фото: АТА имагес

 

Рецитује им песмице

Чувени песник Љубивоје Ршумовић каже да му је драго што је Ана уписала своје дете у вртић који је назван по њему.

- Радим са децом, рецитујем им песмице, учим их да пишу... Науче они од нас много, али и ми од њих. Цео живот сам желео да будем учитељ захваљујући мојој учитељици у Љубишу, која је била дивна и ето, сан ми се остварио. Одлично је што је Ана уписала ћеркицу у ову установу, сигуран сам да ће јој бити лепо и да ће научити много лепих и корисних ствари. У овој школи се много пажње посвећује спортовима, па сва деца, од оних најмладих до најстаријих, имају инструкторе и тренере за фудбал, кошарку, балет... - прича песник.

Није размажена

Истог дана кад је Ана открила да јој је ћерка кренула у вртић, и њен бивши муж Стефан Дурић Раста се похвалио на Инстаграму да је наследницу уписао на часове тениса. Репер је објавио снимак на којем се види како Тара носи ранац с рекетима.

- Нисам је много размазио, коректан сам према њој. Никада нисам викао на њу или подигао руку. Чудно ми је што сам ја неко кога она највише поштује... Мој утицај на њу је велики - изјавио је недавно Раста.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".