Стефана Поповића публика је запазила као једног од водитеља претходних избора песме за Евровизију, а пре неколико година Аустралију је заменио Србијом.

- Сада живим овде и бићу у Београду до даљег. Свима је 2020. била тешка година због короне, али је утицала да преломим и кажем: “Ајде сада, све или ништа”. Утисци после Беовизије су били супер и једва сам чекао да се вратим. Чим сам добио од Министарства спољних послова Аустралије потврду да је напустим, то сам урадио - рекао је Стефан Поповић пре неколико година, након што се вратио у Србију.

Када су у питању његови утисци о Србији, није крио задовољство животом овде.

- Давно сам чуо дивну мисао: "Ако ти је лепо у глави, лепо ти је и у шупи." Мени је овде заиста лепо. Добро, постаје гужве у саобраћају, али има их и у Мелбурну. Још сам заљубљен у оно што видим, не само овде, већ и у Крагујевцу, Крушевцу, Чачку, Лесковцу… Врло сам комуникативан, површна познанства брзо претварам у другарства, довољно ми је да одем на неку свадбу па да стекнем пријатеље - признао је Поповић.

Поповић је иначе одмах постао миљених женске популације због извајаног тела које се не труди да сакрије. Он редовно тренира и то често подели са својим пратиоцима на Инстаграму.

- На шта највише паре дајем то је гардероба пошто због моје висине и грађе често је тешко да нађем број и онда када нађем одговарајући број, никада та гардероба није на снижењу. И гледам ако већ морам мало више да потрошим да то буде квалитетна гардероба што ће дуже трајати и онда боље мало више да платим за гардеробу која ће се носити дуже него да узимам нешто јефтино што ћу брзо морати да мењам - признао је Стефан, па открио на шта не жели да даје велике суме новца.

- На шта не желим да дам пуно пара то су можда ноћни изласци. Ја сам скроман момак, ја много волим да седим са добром екипом негде можда да попијем обично пиће, да гледам неку утакмицу, да блејим са њима. За неке велике сепарее, за такав вид ноћног изласка, за то не бих дао паре јер није то за мене. Пре бих дао за путовања или за неки одмор, јер би ти мени било много интересантније и вредност је много већа - рекао је Стефан.

 

Директно / Курир.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".