Прича коју је анонимна жена поделила на Редиту открива необичну животну причу која се развијала током седам година.

Пре седам година, анонимна жена суочила се са немогућношћу да има биолошку децу због неплодности. У том тренутку, њена млађа сестра, са само 18 година, неочекивано је затруднела и донела одлуку да своје дете стави на усвајање. Без икаквог оклевања и из чисте љубави према сестри, анонимна жена је одлучила да усвоји сестрину бебу како би јој пружила сигуран дом и љубав која је била потребна том детету.

Ситуација је постала још сложенија када је сестра затруднела случајно након једног необавезног сусрета са мушкарцем којег није познавала. Након порођаја, сестра није знала како да пронађе оца детета и оствари контакт с њим, што је додатно допринело компликованости целе ситуације.

Међутим, ту долази преокрет у причи. Као резултат случајног сусрета у клубу, сестра је наишла на мушкарца који је био биолошки отац детета које је дато на усвајање. Одлучила је да му исприча целу причу и тако је створен контакт између мушкарца, детета и анонимне жене.

Фото: Профимедиа

 

Неочекивано, тај мушкарац, биолошки отац детета, нашао је пут до те девојчице. И што је још изненађујуће, анонимна жена се заљубила у тог мушкарца и на крају се удала за њега. Тај човек сада није само отац своје биолошке ћерке, већ је и муж жени која ју је усвојила.

Прича коју је анонимна жена поделила на Редиту открива комплексну ситуацију и емотивну напетост која се развила између ње и њене сестре.

На почетку приче, анонимна жена истиче да већ неко време није била у контакту са својом сестром. Изненада је добила позив од ње, само да би сазнала да се сестра удала прошле године, али да је њен муж неплодан. Сестра је, суочена са тешкоћама да затрудни, изразила жељу да добије назад своје биолошко дете које је претходно дала на усвајање.

Анонимна жена, која је са пуно љубави усвојила дете своје сестре пре седам година, остала је затечена овим захтевом. Са пуно разумевања, понудила је да се упознају и да њеној сестри буде дозвољено да се повеже са дететом као тетка. Међутим, није била спремна да се одрекне детета, јер је годинама бринула и васпитавала то дете као своје.

Фото: Профимедиа

 

Ситуација је постала још сложенија када је сестра претила тужбом, тврдећи да је биолошка мајка детета и да има права на њега. Након што је анонимна жена открила својој сестри да је и њен муж, биолошки отац детета, сестра је изгубила контролу и оптужила своју сестру да јој је "украла живот."

Након овог непријатног разговора, анонимна жена потражила је мишљење заједнице на Реддиту. Готово сви корисници подржали су њену позицију, истичући да је захтев сестре да одвоји дете од породице и покуша да постане његова мајка након седам година неприхватљив.

БОНУС ВИДЕО:

(Стил Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".