Жене у Србији имају стила, не напијају се до бесвести и поштују свог мушкарца за разлику од жена које живе у Канади, навео је један Канађанин који већ неко време живи у нашој земљи.

"Брате, жене у Србији уопште нису боље од жена у Канади, само их ти не познајеш довољно добро", био је коментар једног Александра на који је Канађанин, који се на Тик Току представља као Андре ин Сербиа, решио да одговори.

- Хајде да попричамо о овоме. У Канади сам живео већи део свог живота и могу да кажем да постоји огромна разлика између жена, овде, у Србији и жена у Канади. Под један - жене у Србији се и даље облаче са стилом. У Србији још нисам видео жену која у јавност излази у пиџами, и то у тангама које вире. Такође, овде нисам видео, као у Канади, да жене свих узраста, не само младе, већ и старије - у тридесетим, четрдесетим и педесетим годинама, излазе у барове и ресторане и опијају се до бесвести. Овде нисам видео жене како на улицама падају једна преко друге и понашају се као да имају 12, 13 година - прича Андре.

Разлог зашто се тако не понашају је, како каже Андре, то што жене у Србији имају поштовања према својој породици. Оне знају да такво понашање не утиче само на њих већ и на целу породицу.

- Жене овде знају и да поштују свог мушкарца. У Канади, ако неки момак да коментар: "Не би требало то да носиш" или "Ово изгледа боље" одмах је потпуни кретен. Док ће жене у Србији и даље, углавном, слушати свог мушкарца. Е сад, има ли лоших јабука, односно изузетака, овде у Србији? Сигуран сам да има, као и у свакој држави... Међутим, у Канади је далеко чешће то да сретнете жене које се понашају као изроди и које немају самопоштовања. Свака размишља: "Ја сам шеф, и не треба ми ниједан мушкарац, могу да носим и да радим шта хоћу". Наравно, и у Србији сте слободни то да радите, али се то ипак не ради.

Већина Срба и Српкиња се у коментарима испод видеа сложила са Андреом и захвалила му се на лепим речима.

- Потпуно си у праву. Као жена од 49 година могу рећи да ми је породица све на свету.

Међутим, било је и оних који се нису сложили и који немају баш лепо мишљење о нашим женама као овај Канађанин.

- Добро, али чињенично стање је да код нас, у Београду, свака друга сад уради уста и изгледа накарадно. У Европи није толико наглашена та искомплексираност, жене су много опуштеније - истакао је један суграђанин своје не баш лепо мишљење о нашим дамама.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: