Средином октобара медији су објавили вест о физичком обрачуну певача Дарка Лазића и Уроша Живковића, а Барбара је сад проговорила о скандалу после журке.

 Дарку је наводно засметало то што је Урош флертовао са његовом емотивном изабраницом Барбаром Бобак, а сада је коначно и певачица проговорила о овом инциденту.

- Ја сам Уроша видела само на пет секунди. Пришао је столу, јавио се и то је то. Да ли су њих двојица после имали неку свађу, ја то не знам јер нисам била ту уопште. Ја сам отишла у собу по ствари, тако да, шта год да се ту издешавало, десило се док сам ја била у тој соби - испричала је Барбара за "Хајп".

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Да ли су се њих двојица свађали или шта год, немам појма. Кад сам сишла, видела сам њих тројицу-четворицу како стоје загрљени и помислила: "Пијани идиоти". Пришла сам им и рекла Дарку: "Идемо кући, доста је". Што се тога тиче, заиста немам појма шта се десило. Мораћете Дарка то да питате - додала је Бобакова, која је након хаоса у инциденту завршила у болници са крагном око главе.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".