Наиме, Барбара је на свом Инстаграм профилу поделила фотографије из Брестача. Лазић је позирао на кваду, док је иза њега била Лорена, али и још двоје деце.

Фото: Инстаграм принтскрин/барбара.бобак

 

- Циркус Колорадо - стоји у опису фотогрфаије коју је поделила Барбра на свом профилу, а затим и Дарко, а Лорена се, судећи по њеном осмеху и задовољству, одлично проводи и ужива са оцем и његовом девојком.

Фото: Инстаграм принтскрин/дарколазицоффициал

 

Дарко је поделио и видео како Барбара добро вози квад по блату, али и да су скроз умазани од истог, али рекло би се да за то не маре.

Фото: Инстаграм принтскрин/дарколазицоффициал

 

Подсетимо, Барбара је у једном интервјуу за Телеграф.рс рекла како се сјајно слаже са малом Лореном, а поделила је и анегдоту, како је Даркова наследница "сазнала" да је Брабдара његова девојка.

- Са Лореном сам провела само неколико дана, али сам се заљубила у њу, она толико интелигентно, елоквентно, предивно дете, преваспитно. Већ сам рекла, Ани капа доле како ју је васпитала. Она ће да израсте у једну намазану женску коју нико не може да превесла, што је супер. Она све већ конта, повезује. Била ми је занимљива кад је дошла, седи и једе, ја нешто причам са њом, она као: "Откад се ви познајете?", ми кажемо, она ћути, па после неког времена: "Тата, је л она твоја другарица?", и он као: "Па, да, она је моја другарица" и не знам шта је све питала.

- И сад Дарко каже: "Барбара је моја девојка, она и тата су заједно", а она каже: "Па да, знала сам ја то". Безобразна је, намазана, конта све, волела бих да имам такву ћерку, кад је упознаш пожелиш да имаш дете. Није питала за брата и сестру, још је рано за то (смех).

(Телеграф.рс)

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".