Прилоком гостовања у једној емисији Барбара је открила детаље из свог приватног живота. Многе ће изненадити чиме се бавила пре него што је постала певачица.

- Потичем из једне обичне, нормалне породице. Била сам вуковац у основној школи, одликаш у средњој, гимназији. Дуго сам радила као копирајтер за једну аустралијску фирму јер сам се трудила да већ од 18. године не будем родитељима на терету и постанем самостална. Радила сам и у једној теретани пре него што сам почела да пишем те чланке на енглеском језику - испричала је Барбара у емисији "Ред Зоне".

- Жеља за певањем се јавила случајно када сам видела објаву на друштвеним мрежама једне другарице која је певачица. Ја сам увек лепо певала, али сам се стидела и снебивала да певам пред другима. Седела сам у том моменту са другарима са факултета када сам то видела. Иначе, студирала сам програмирање.

- Радили смо неку алгебру која ми је ишла катастрофа и само сам рекла: "Не знам шта ја радим овде, одох да се опробам као певачица, па како ми крене!". Брзо сам почела да радим свадбе и културица-свирке. Прочуло се за мене, да ли због харизме, да ли због певања, али сваком се допало нешто друго - наставила је причу Бобакова.

- Брзо сам почела доста да радим, тако да још увек нисам свесна свега што ми се дешава. Мој тата, који има приватну фирму за транспорт, је хтео да ја наследим породични бизнис, али мени је то одувек био мушки посао, а и увек сам волела лак динар! (смех) Моја мајка је медицински радник, имам млађег брата; све у свему, ми смо одувек водили нормалан живот једне просечне породице.

- Никада ми ништа није фалило, па да сам сад због тога морала да одем у певачке воде. Једноставно су се ствари тако наместиле. Родитељима је доста дуго требало да сваре то што сам ја одлучила да се бавим певањем јер сам увек показивала афинитете ка студирању и неком канцеларијском послу - открила је певачица.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Они су се надали да ћу се ја уразумити у неком моменту и фокусирати, па да ћу наследити очеву фирму. Ипак, када су схватили да је то мој пут, рекли су ми само да се не залећем и да не певам по рупама него да то све буде на неком нивоу. Нису ми рекли ништа што ни сама нисам знала и хтела.

- Увек сам радила лепе, културне свирке. Долазила сам лепо обучена, закопчана до грла. Таман кад су родитељи прихватили то, десило се све ово са Дарком. Тату је у почетку погађало све то јер није могао да се помири са чињеницом да неке бабетине пишу глупости о његовој мезимици коју је одгајао цео живот и тимарио да буде принцеза - истакла је Барбара уз осмех.

Фото: АТА имагес

 

- Ипак, навикао је сад и на то. Најбитније ми је да сам у миру са њима, да ме они разумеју и подржавају, па ме баш брига шта ће било ко други да каже.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".