Несрећа се догодила јуче око 18.10 сати у селу Рибари код Шапца када је иза за сада непознатог разлога погинули ударио у ограду.

- Игор је возио стари "мерцедес" и сумња се да је возио неприлагођеном брзином и да је у једном тренутку изгубио контролу над возилом и да се директно закуцао у бетонску ограду поред пута - кажу мештани овог села и додају:

- Ударац је био тако силовит, да смо мислили да од њих ништа није остало. Ауто се од ударца буквално преврнуо на кров. Сцена је била језива, Игор је наводно испао из кола приликом удара и остао да лежи поред смрсканог аута, док је сувозач, иначе дечко из суседног села остао заглављен у олупини аута.

Како даље наводе наши саговорници, Игор је на лицу места преминуо.

 

 

- Нашем Игору није било спаса, био је сав крвав и кад је дошла екипа Хитне помоћи нису ништа могли да ураде. Док су ватрогасци морали да секу ауто како би дошли до повређеног сувозача, који је након тога санитетом превезен у шабачку болницу - кажу они и додају да је погинули знао да вози мало брже по селу.

Фото: Друштвене мреже

 

Фото: Друштвене мреже

 

- Волео је вожњу, имао је и мотор, уживао је у вожњи, али нажалост она га је сад и одвела у смрт. Надамо се да ће повређени младић преживети и да ће се оправити.

Увиђај је трајао сатима након стравичне несреће.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".