Вељко од Верице је млађи 35 година и сваким даном све више и више некују свој прак љубавју, узајамним поштовањем,  разумевањем и подршком. 

Пар сада прославља деценију љубави. 

Вељко је поносан на своју супругу, користи сваку прилику да јој удели комплименте на рачун њеног изгледа и успеха, али и она такође користи прилике да истакнењегов уметноички таленат пред јавношћу.  

 

Они су се обукли неформално за свадбу, а испоштовали су два обичаја којим су загарантовали дуг брак и вечну љубав. 

- У тренерци смо отишли у општину да се потпишемо, а онда смо се вратили да се спремимо за славље које смо организовали на сплаву. Пошто Вељко има аверзију према свему што је луксуз или потпада под џет-сет предложио је да распалимо роштиљ и направимо пљескавице и ћевапе, а да уместо фенси колача послужимо шампите и кремпите - испричала је креаторка за "Хелло".

Верица је имала жељу да се венчање одржи у четвртак, јер је чула да такви бракови трају читав живот. Такође, одлучила је да не шије себи венчаницу, јер јој је мајка, кројачица, испричала да то доноси несрећу.

 

 

Позната дизајнерка изабрала је мини хаљину, а комбинацију су допуниле црне чизме и букет сунцокрета као бидермајер. Младожења је обукао елегантан сако познатог бренда и један необичан детаљ - носио је капу, јер није волео кратку косу какву је тад имао

БОНУС ВИДЕО: