- Ја о себи никад нисам говорила да сам не знам каква певачица, увек сам причала да су ми биоље неке друге колегинице. Чињеница је да нема никог ко подсећа на Марију Шерифовић. Ја не желим да будем иста као остали, исте усне, носеви, све је копи-пејст - рекла је Марија и додала:

- У Америци ми је много лепо, уживам у најлепшем граду на свету. Свако воли другачије, ја волим ту палму, то небо, тај океан, тај мир и тај вајб и то што ме нико не зна... - открива певачица, а онда је проговорила о мајци Верици.

- Верица би најрадије да ме спакује као кенгура и да свуда иде са мном. Ми тражимо баланс, јер то није наш здраво. Верица је пензионерка, каже ми сад да треба да добије 20.000 динара у новембру - каже Марија, а онда је проговорила о својим документарцима.

Фото: Инстаграм принтскрин/serifovic

 

- Ма какви документарци, ја сам тада била дете, имала сам 26 година. Кога брига. Сад ми је једино важно да смо крајње нормални и крајње цивилизовани, једино тако све има смисла. Какви селебрити, какви бакрачи! Не желим да будем никакав селебрити, хоћу да идем да једем батаке и кромпире - каже Шерифовићева и присећа се својих музичких почетака.

- Ја сам као тасманијски ђаво пала на естраду. Стварно сам била таманијски ђаво и гледају људи шта је ово, јер имамо тај копи пејст моменат. Мени су тада ломили крила. Случајно ми се десила песма ''Паметна и луда'', случајно сам се са Сашом Поповићем договорила све око Звезда Гранда. Јуче ми је човек у пекари рекао да не малтретирам толико децу Звездама Гранда, ја не малтретирам никога - каже Марија, а онда је проговорила о одласцима на психотерапију.

Фото: Петар Милошевић

 

- Сви смо ми имали разноразне трауме из детињства, али постоји доктор уз којег се то све превазиђе... - поручује Шерифовићева, а онда је проговорила о наводној свађи с Тонијем Цетинским око дуетске песме.

- Тони и ја смо разговарали о дуету, има 2,3 године, али није нам се догодила песма. Онда је изашла песма ''Добар вам дан'', он се јавио и рекао да би то требало да буде наша дуетска песма. Једина истина је да смо Тони и ја трагали за правом нумером која се није догодила и то је то.

БОНУС ВИДЕО: