Бивши задругари Надежда Биљић и Тома Панић били су гошћи водитељке Катарине Рогојевић у емисији "Премијера - Викенд специјал", где су отворили душу о борби коју имају због здравственог стања њиховог сина Лонга. Лонго је рођен пред сам почетак пандемије и то превремено, због чега и данас има последице.

ФОТО:АТА имагес

 

- Мало каска у односу на генерацију, али стиже све. Хиперактиван је, 24 сата руши кућу - рекла је Надежда.

- Надежда се породила 12. марта, након тога је проглашена пандемија, нисмо га видели 4 месеца. Деца која су превремено рођена, мора време да их ојача. Како напредује код нас је тако што га ми не приморавамо на то да он нпр. данас мора да научи да каже тата и мама. Лонгићу данас објашњавамо, он за два, три дана укапира. Ми то све лагано. Није баш лагано, све је то део процедуре животне, али са таквом децом треба без напетости, без стреса. Склонили смо се у мању средину, дете се игра у дворишту слободно - додао је Тома.

- И ја сам дете које је превремено рођено. Та деца су велики борци. Ми смо само ту да се молимо Богу да све буде у реду и да му пружимо велику љубав. Моје дете је размажено, нема даље - испричала је певачица.

- Захваљујемо се Инстититу за неонатологију и Тиршовој, јако су били професионални - додао је Панић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".