Певачица Рада Манојловић често се чује са бившим дечком Миланом Станковићем, а када је чула да је био на рејву, једино што је могла да уради било је да се прекрсти.

В. Данилов

 

Рада је најпре открила да због посла нема времена за спавање.

- Мени никад није доста спавања, наспаваћу се само кад умрем, треба ми око 9 сати спавања. Фали ми спавање, много радим откако је Маја преузела посао, имам много гостовања на телевизијама, наступа, пре нисам толико гостовала, али је све важно. Последњих месец дана је било напорно. Маја ни не пита, одмарала се од почетка јула, прележала је код куће, сад је тек ишла са мном. Избегла је кад се ишло колима, сад иде само авионом, упала јој је кашика у мед. Њу хвале моје колеге, зову је - рекла је Рада.

Рада је открила и где ће уложити новац који зарађује.

- Прво мора да се покрије минус, сада сам све уложила у албум, то је моје улагање у будућност, ред је да се купи и нека некретнина - рекла је искрено Рада.

Фото: П. Милошевић/В. Данилов

 

Милан је синоћ био на рејв журки, а Раду је ова информација затекла.

- Молим? Боже свети. Нисам чула да је био на наступу, отргао се контроли, нисмо се чули два дана и ево шта је урадио. Ја га вучем и да се врати из духовног живота у цивилизацију и људе. Он га баш претера - или ће да се замонаши или да иде у провод, не може то тако - рекла је Рада која се прекрстила када је чула да је изашао у провод.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".