Горан Иванишевић 2017. венчао се у тајности са прелепом радио-водитељком Нивес која му је убрзо подарила сина. Овај складан брак склопљен је четири године након што је прва жена Горана Иванишевића поднела папире за развод брака.

Фото: Профимедиа

 

 

Складан однос и мирна лука заменили су турбуленцијама испуњен брачни живот који је Горан водио са бившом супругом Татјаном Драговић. Наиме, давне 2013. године Татјана је у жижу интересовања доспела када је на својим мрежама објавила следећу мисао: „Понекад, све што треба да урадиш је да заборавиш шта осећаш и сетиш се шта заслужујеш“.

Фото: Профимедиа

 

 

Тада су хрватски медији пренели да је прва жена Горана Иванишевића, некадашња манекенка Татјана Драговић, поднела папире за развод због погрешних пословних одлука које су прослављеног тенисера довеле до финансијског краха.

Тада се писало да је пар успешно пребродио међусобне преваре, али није успео да преброди и финансијску кризу . Наиме, у то време Горан је био у паралелној вези са водитељком Вањом Халиловић. Када се у јавности појавила заједничка фотографија, Горан је супругу и децу молио за опроштај отвореним писмом. Пар се помирио, а онда је наредног лета Татјана била у фокусу медија због наводне преваре са фудбалером Марком Шимићем, што су обоје оштро демантовали.

Фото: Инстаграм принтскрин/goranivanisevicofficial

 

 

Иако брак нису спасли, Горан и Татјана остали су повезани због двоје деце, ћерке Амбер Марије и сина Емануела.

Горан је данас у срећном браку са десет година млађом Нивес, која му је подарила сина Оливера. Татјана са 12 година млађим Влахом Абрулићем има ћерку Луце.

БОНУС ВИДЕО: