Лепа Лејла има 28 година и лепотом привлачи пажњу на друштвеним мрежама и изабрала је потпуно другачију професију од свог оца.

Наиме, Лејлин отац је један од најпознатијих певача народне музике на простору бивше Југославије, а она је магистар економије у туризму и хотелијерству.

Фото: Д. Мишић

 

 

Халид је ћерку Лејлу добио у браку са супругом Аделисом, а осим ње имају и сина Ениса.

Енис је пре везе са садашњом изабраницом имао романсу са српском блогерком Зораном Јовановић Зоранах, због чега је био у жижи домаћих медија.

Фото: Фејсбук принтскрин/Lejla Muslimović

 

 

Након раскида са Зораннах неко време се о његовом приватном животу није знало ништа, а онда је осванула вест да чека наследника са садашњом супругом.

Подсетимо, певач Халид Муслимовић данас ужива у изграђеној каријери, слави, али и новцу који је својим талентом стекао, али никада није заборавио своје детињство и младост, када је живео у сиромаштву.

Халид никада није крио да потиче из радничке породице, а своје почетке заувек ће памтити по својој првој гитари коју му је отац купио тако што је због ње подигао кредит, јер су тада имали довољно новца само за основне ствари. Певач истиче да је и данас, након толико година, срећан што је изабрао занимање које га испуњава, као и да је поносан на свој досадашњи рад, који је заслужан за његов успех и популарност.

- Потрефило ми се да радим оно што волим и живим од тога. Бог ме је наградио и то је најлепше што се може десити. Што се популарности тиче, моја песма је популарност, значи ако она остане, ту сам и ја - закључио је Халид.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: