Јована је гостовала у емисији Иване Стојановић, "Са Иваном", у којој је говорила о водитељском путу и да ли би поново водила ријалити: 

- Ја сам то већ прошла, али увек сам ту да припомогнем. Волим да идем у "Елиту" и да гостујем код њих и да кокетирам с тим форматом. Ако ме Милица позове увек ћу ући. 

- Да ли су те жене биле моћне? - питала је водитељка

- Јесу, биле су жене моћних мушкараца, а оне су успевале као такве и то је разлога зашто су ме мрзеле. Ја сам постигла оно о чему су оне сањале да буду, а никад нису успеле - рекла је Јована, а онда се надовезала:

-Желела бих да истакнем ко ми је највише помогао, а то су моћне жене. Највише су ме спутавале исфрустриране жене јер нису оствариле каријеру као што сам ја. Једна моћна жена је Милица коју искрено волим и то нема везе с телевизијом, мислим да је она неко ко чува ту империју. Некако сам слаба на њу, не знам како то да ти објасним. Она је мени шефица и ја поштујем њен ауторитет, нисам једна од оних која ће то да злоупотреби, желим да чувам то цео живот. Зато сам јако опрезна и негујем све то - рекла је Јована, а онда додала:

- Ни Милица ни Жељко нису поверовали у приче тих људи - закључила је Јеремићева.

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: