Певачица Индира Радић, својевремено је говорила о табу теби, а која је била јавна тајна, те признала да је била на списку љубавница дикретора Гранда Саше Поповића, који је тада, како је она навела, осим пословне практиовао и љубавну сарадњу са певачицама, а да је то његова жена Сузана Јовановић знала али да је њој најважније то што је, поред свих тих, баш она Сашина законита жена. Индира је том приликом изнела у јавност и детаље суошавања са Сузаном Јовановић.

Фото: АТА имагес

 

 

- У време кад је Саша већ пети-шести месец био ожењен Сузаном, она и ја се нађемо заједно на једном лету. Отворимо новине кад тамо - списак Салетових љубавница и међу њима моје име. Боже, колико ми је било непријатно. Онда ја кажем Сузани: "Ето, ти живиш са Салетом. Вероватно ти је рекао неке ствари о себи, а сигурно си га питала о мени. Верујем да те није слагао, већ да ти је рекао да се никада нисмо забављали. Онда мени Сузана баш искрено каже: "Знам ја, Индира, све то, али ме не интересује. Мени је важно да сам баш ја од свих тих набројаних успела да будем његова жена!" - открила је деведесетих година Индира, која је тада изнела све детаље свог односа са Поповићем.

Фото: АТА имагес/сарицс

 

 

- Сале је човек који свакој жени упути комплимент и то је много лепо јер се жена осети пожељном. Сале је, једноставно, такав. У самом почетку наше сарадње рашчистили смо неке ствари. Рекли смо - занима нас посао јер ћемо од тога сви профитирати. Већ тада је пао договор. Осим посла - ништа више! Баш тако смо очи у очи дефинисали наш однос. Сале никада није био навалентан, увек ми је говорио: "Индира, лепо изгледаш!" Кад год дођем у емсију, он ми каже: "Индрира, изгледаш савршено! То, Индира!" Он тако наступа, не само према мени, него према свим колегиницама. Ја Салета изузетно поштујем, али морам да кажем да Саша Поповић и ја нисмо имали ништа, сем пријатељског и пословног односа. Он ми је једном у шали рекао нешто што ћу сада да поновим јер знам да се неће љутити: "Индира, направио сам ти добру плочу, а ни пипнуо те нисам."

Фото: АТА имагес

 

 

Радићка се током разговора у једном старом интервјуу осврнула на још једну причу - како је у то време Поповић "обрадио" све певачице на естради сем ње и Сање Ђорђевић.

- Једном приликом је мени и Сањи Ђорђевић рекао: "Јао, рибе, много сам жена имао, али вас две још нисам успео. Он се тако шалио. Јер, шта то значи - све жене, ко је још имао све жене - закључила је певачица, која очито никад није поверовала да је Саша баш толико упешан код певачица.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: