Жика Јакшић иза себе има два брака, али никада не воли да чује да су то пропали. 

- Кажу: "Имао си пропали брак". Нису то пропали бракови, просто ја сам имао два брака која су се завршила, то када чујем пропали као да је катастрофа нека велика - каже Јакшић, преноси Блиц.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је објаснио и због чега се људи растају.

- Сваки развод брака се мери као један пораз у животу, није то ништа чиме би се неко дичио или хвалио. Људи се споје зато што им је лепо, ако им у неком тренутку није лепо, јер људи се мењају, и када тај заједнички живот више не доноси ту радост или пређе у мучење онда је јако тешко живети у таквој заједници. Ту нема кривца - каже Жика, који је открио да није изгубио веру у љубав након првог развода и дао нову шансу брачној институцији, али је схватио да он није човек за заједницу.

– Ја имам два брака, ја сам јако тежак за заједнички живот. Научно је утврђено да ја не могу да живим у браку јер сам ја јако рано купио своју слободу - искрен је Јакшић у емисији "Еxклузив нигхт".

Иначе, Жика Јакшић у вези је са двадесет година млађом Тијаном Мијаиловић. Она је била у браку са некадашњим фудбалером Црвене звезде Николом Мијаиловићем, са којим има сина.

БОНУС ВИДЕО: