Лепа Брена и Боба Живојиновић годинама су на мети лоших коментара јер нису помогли Новаку Ђоковићу када му је то било најпотребније.

Лепа Брена признала је својевремено да је Срђан Ђоковић пре скоро 20 година замолио да финансијски помогне Новаку што је она одбила.

- Знам да морате да будете пријатељ и имате поверење у оног с ким почињете бизнис, чега у наведеном случају није било. Новака волимо, ценимо и поштујемо, као и његову породицу. Он је најсветлији пример дивног и успешног момка. Желимо му да сви његови снови постану јава јер је то заслужио, рекла је Брена која би сад била богатија за 20 милиона евра да је другачије поступила.

Фото: АТА имагес

 

 

О овоме је причао и Новаков отац, Срђан Ђоковић.

- Никола Пилић, код кога је Новак у то време био на Академији, отишао је са супругом у Монако и разговарао с Филипом Цептером о Новаку. Рекао је да је сагласан да покрије трошкове Новаковог боравка на Академији, то је било 300.000 марака за четири године и што нам је била огромна помоћ у то време.

Фото: Профимедиа

 

 

- Филип Цептер после тога позове Бобу, који му дословце каже:

“Новак је добар, али има болесно срце, болесну пету и тату који је немогућ за сарадњу”. То ми је испричао директор Цептера у Београду, а то ће вам потврдити и Никола Пилић” – рекао је Срђан својевремено.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: