Астролошка ситуација у октобру биће изразито променљива и не баш најбоља за рад и финансијске активности, али особе рођене у доле описаним знаковима Зодијака имаће мало више прилика за богаћење него остали.

Лав

Представници овог знака имаће много среће у октобру, али само под условом да трезвено процене шта се дешава. Куповина, инвестиције – свему треба приступити крајње опрезно, пише Задовољна.рс.

Фото: Профимедиа

 

 

Пре него што уђете у неке сарадње и пројекте, требало би пажљиво да извагате све ризике. Срећа ће бити хировита, али звезде ће Лавовима пружити доста профитабилних прилика.

Астролози саветују да одлучите које су ваше жеље и одредите јасан износ који ће покрити њихово испуњење.

Девица

Девице ће успети да остваре многе снове па тако и оне пословне природе. Да бисте то урадили, само треба да будете стрпљиви и побољшате своје вештине.

Управо ће висок ниво стручности и професионалности постати главни разлог успеха. У овом раздобљу ћете моћи да уз мало труда зарадите новац и уштедите га. Астролози саветују да пронађете мудру намену за своје финансије: исплативо их уложите, купите нешто вредно и потребно или уштедите.

Шкорпија

Шкорпије ће овог октобра бити успешне у било којој трансакцији, било да се ради о продаји куће или куповини аутомобила.

Фото: Профимедиа

 

 

Ако су такве инвестиције дуго планиране, али није било довољно средстава, звезде ће Шкорпијама пружити прилику да испуне свој сан.

Што се тиче каријере, мораће више да раде: оне Шкорпије које вредно приону на посао сигурно ће моћи да зараде. Напоран рад ће дати резултате. Шесто чуло ће вам сугерисати решење у изазовним финансијским, пословним и свакодневним ситуацијама.

Стрелац

Постоје многи разлози за веровање да ће се у октобру ваш рад и посао променити, а велика је вероватноћа да ће промене бити позитивне природе.

FOTO: Vikipedia

 

 

Биће више слободе у раду, а биће и могућности за провођење нових идеја које су у последње време биле спутане под притиском спољашњих околности. Најважније је не стварати себи препреке, одбацујући сумње. Захваљујући храбрим одлукама и далековидим плановима, приходи Стрелца могу да се неочекивано повећају, а трошкови смање.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: