Млад Месец ће наступити 14. октобра и са њим отвара дивно и трансформативно поглавље за три срећна знака Зодијака. Види ко је. За ове одабране знакове зодијака, овај млад Месец означава дубоку прекретницу која завршава изазовну фазу живота..

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Ваша каријера је у успону и чини се да све у вашем пословном свету тече глатко. Ипак, будите спремни на непредвиђене догађаје који би вас одмах могли узнемирити. Важно је остати смирен и сабран пред неизвесношћу. Да бисте превазишли ове ствари, препоручљиво је направити стратешке планове и имати на уму свој крајњи циљ. Избегавајте да журите са исхитреним решењима јер вам то може отежати да станете на ноге. Штавише, ваша финансијска ситуација пролази кроз осетљиву фазу. Чини се да се понашате импулсивно, трошец́и без разумног оправдања. Одвојите тренутак да размислите о својој потрошњи и пазите да избегнете непотребан финансијски терет.

Експлозивна енергија младог Месеца имаће најизраженији утицај на ваш јавни живот, иако ће њени ефекти вероватно одјекнути и у вашој личној сфери. Очекујте брзе промене у динамици вашег радног места, које захтевају спонтане одлуке у вези са пројектима или професионалним приликама. Који год пут да одаберете, запамтите да ваша каријера треба да буде испуњена и у складу са вашим правим способностима. Избегавајте да се упуштате у подухвате који изгледају неаутентично због страха или несигурности. Ако је посао у последње време био фрустрирајући или стресан, припремите се за врхунац који ће временом избледети, отварајући важну прилику да поново процените свој баланс између посла и приватног живота.

Фото: Профимедиа

 

 

Млад Месец распламсава ваше мисли и подстиче жељу за више ризика и авантура у вашем животу. Постоје ли неки узбудљиви пројекти на хоризонту које можете почети да планирате? Преузму иницијативу! Почните малим корацима размишљајући о својим дневним рутинама. Да ли постоје аспекти ваше рутине које бисте могли да освежите? Можда можете започети дан вежбама истезања уместо да одмах посегнете за телефоном или кафом. Запамтите, велике промене често долазе из малих компромиса. Останите посвећени новој рутини и приметићете како ствари временом постају лакше.

Лав

Ваш фокус је сада на међуљудским односима. Пред вама су узбудљиви догађаји који имају потенцијал да дубоко утичу на ваш живот на позитиван начин.

Сада је идеална прилика да потражите подршку оних особа од поверења које су више него спремне да пруже руку помоћи. Штавише, ово је плодно време за отплату старих дугова и решавање проблема, доносећи огромно олакшање. Док се крећете кроз ову фазу свог путовања, очекујте да ћете наићи на интензивне и трансформативне промене. Иако вам је безбедност од највеће важности, догађаји око овог младог месеца могу да вас избаце из зоне удобности.

Прихватите идеју проналажења удобности на неочекиваним местима. Запамтите, сасвим је у реду еволуирати у новију, другачију верзију себе. Верујте да ће промене које се дешавају у вашем животу на крају довести до ваше највеће користи. Ако сте избегавали кључни разговор у вашој вези, утицај младог Месеца ће вам пружити охрабрујући притисак који вам је потребан да се ухватите у коштац са тим.

То може бити значајан корак напред у вашем партнерству или значајна посвећеност вашим пословним подухватима. Млад Месец подстиче вашу радозналост да истражујете нове путеве и започнете нове подухвате. Оснажите себе да истражите тешка питања и уложите прави напор да продубите своје разумевање свог партнера. Таква инвестиција има потенцијал да донесе неочекиване увиде и продуби ваш однос. месец дана.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Млад Месец најављује крај изазовне фазе за вас. Припремљени и одлучни, сада сте спремни да прихватите промене које вас очекују у вашем професионалном пољу, приближавајући вас испуњењу ваших циљева. Док крећете на ово трансформативно путовање, важно је да наставите да размишљате. Одвојите време да пажљиво размотрите сваку одлуку и пажљиво напредујте. Осим тога, ваша финансијска ситуација захтева боље планирање и пажљиво управљање. Избегавајте непотребне трошкове који могу уништити ваш буџет.

Било би мудро формулисати свеобухватан план да останете на врху својих финансија. Млад Месец обећава открића и динамичне промене у вашим односима. Припремите се за појаву важних информација и неочекиваних разговора који продубљују ваше емоције. Иако одустајање од контроле може бити изазов, управо током ове фазе младог месеца таква предаја може бити кључна за изглађивање ствари. Сада вам тренутак скреће пажњу на области креативности, задовољства, радости и романтике.

Ако сте се нашли заглављени у монотоној рутини без игре, овај Млад Месец вам помаже, стварајуц́и простор за више забаве и ведрине у вашем животу.

БОНУС ВИДЕО: