Раста се присетио како је изгледало хапшење и шта је рекао куму: 

 -Моја подсвест је то негде осећала и ја сам и куму пре хапшења говорио: "Куме, десиће се нешто". Моје унутрашње биће је много јако и слушам га стално и верујем му - рекао је репе у емисији Весне Дедић "Балканском улицом."

Провео је четири месеца у затвору, а још осам месеци је носио наногицу, тачније био је у кућном притвору. За то време није тражио психолога, није плакао већ је користио унутрашње монологе за проналажење себе и писање песама. Додао је да се у животу све догађа са разлогом.  

Открио  је да ли се плаши дати одговор где је био ћерци Тари када буде време за то: 

- Генерално да, али мислим да нећу морати баш много да чекам да порасте с обзиром на то да је она сада већ велика и да ја њој полако објашњавам целу ту ситуацију. Није ми свакако пријатно али то је нешто што је моја обавеза, као што увек говорим, морам да будем доследан себи, не волим да држим своје дете у илузији. Сада је дошао тај моменнат када ја њој већ све полако објашњавам, мислим и да је филм одлична прича и да ће она то моћи да види.

 

 

Затим је детаљно описао како је изгледало хапшење: 

- Мене је полиција прво пресрела на улици. Мене су прво ту лишили слободе па су ме на крају водили у стан где је вршен претрес - каже Раста и наставља:

- Био сам на Дорћолу, налазио се са мојим Аленом Сакићем, сином Синана Сакића и буквално у том моменту када смо се нас двојица налазили тада је пролазила полиција, зауставила се и ту је пронашла извесну количину марихуане код мене, где ме је довела у станицу, а након станице су ме одвели у стан. Рекао сам им тада све што они знају, да ли конзумирам марихуану, а тог дана сам имао макар 20 сторија на Инстаграму на којима се то види. Није пријатно, опет кажем, али све неке ствари су морале да се десе.

Мајка је долазила у посету, а била је и његова највећа подршка и током хапшења, како Раста каже, рекао: "У животу нећу више да долазим у онај крај, ни у кафић чак".

- Ја то морам да кажем, моја мајка је чак и у тој ситуацији била прибрана и била уз мене у сваком моменту. И док су ме хапсили мене је моја мајка грлила и тако смо се и поздравили. Седела је устану са мном. Ја сам био са лисицама позади, седео сам на кревету, она је седела поред мене све време и грлила ме. Говорила ми је да ће бити све у реду. Она ми је била највећа подршка, она ми је била и у посети у ЦЗ-у - прича Раста.

 

 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: