Ни најновија епизода квиза "Потера" није прошла неопажено на друштвеним мрежама. Такмичари и трагач неретко буду главни "кривци" зашто се сутрадан препричавају моменти из квиза, али овај пут је својих пет минута имао водитељ Јован Мемедовић.

Фото: РТС принтскрин

 

 

За разлику од претходне епизоде квиза, када је Ђорђе из Зрењанина освојио 620.000 динара и добио надимак "Херој радничке класе", овај пут није било превише занимљиво. Не због тога што су такмичари били лоши, већ због невероватне доминације трагача Жарка, који такмичарима није дао шансу да узму награду.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Ипак, то није био разлог да не добијемо нови вирал који се сасвим случајно појавио на малим екранима. Наиме, гледаоци оштрог ока приметили су да увек углађени и скоцкани Мемедовић уз одело носи - патике за розе детаљима.

"Јоване, шта ти је то на ногама?", "Мемедовић мора да се договори са режисером да му не снима више патике које носи на парно одело", "Јел провалио неко ципеле какве је носио Мемедовић?" били су само једни од коментара који су привукли пажњу на мрежама.

Нова сезона - нови стил

Судећи по коментарима на мрежама, изгледа да водитељу ово није први пут да (не)намерно промовише лежернију варијатну обуће у новој сезони "Потере". Очигледно, гледаоцима се то свиђа и углавном су сви коментари на његов рачун позитивни, али не и они на рачун сниматеља и режисера.

Било како било, чак и када квиз буде "досадан", неко се потруди да га учини примамљивијим за фанове крај малих екрана.

БОНУС ВИДЕО: