Венера, која је била у ватреном знаку од 5. јуна, креће се напред и доноси радикалне промене. Можемо оставити своје фрустрације иза себе и започети путовање које ће повећати наше задовољство, финансије и романтичне подухвате.

Фото: Профимедиа

 

 

Иако Девица није нужно омиљени знак за Венеру, ове јесени бићемо мање прагматични а више маштовити када је у питању романса.

Венерино задржавање у Девици ове јесени доноси промену вибрације која ће бити добро прихваћена. Њена прва станица биће на опозицији строгом ретроградном Сатурну у Рибама, 10. октобра, због чега ћемо се осећати невољено и неспособно да негујемо друге. Наше самопоуздање би могло бити погођено, као и наш банковни рачун. Ово је сјајан дан да почнемо да улажемо у себе и да предузмемо потребне кораке да подигнемо своје самопоуздање.

Фото: Профимедиа

 

 

Током овог периода, Венера ће оснажити ефекте Јупитера, и наше финансије и срца ће цветати и ширити се. Када се ове две планете сретну у космосу, оне проширују нашу жељу да ризикујемо када је у питању изражавање наших најдубљих осећања, које ће достићи свој савршени облик 22. октобра, када се ове планете повежу. Наравно, постојаће стрепња пре него што се посветимо одређеном буџету или вези, док размишљамо да ли желимо да идемо одређеним путем или не. Међутим, последња недеља октобра је најбоља за партнерства. Мудро улагање нашег времена и ресурса је кључно.

Фото: Профимедиа

 

 

Ретроградни Нептун у Рибама аспектује Венеру 3. новембра, а ова конфигурација нас подстиче да без бриге скочимо у заносне таласе љубави. Желећемо да верујемо у добро у другима, чак и ако су њихови поступци показали супротно. Пазите на преваре око новца у овом тренутку, јер у овом периоду можете лако да упаднете у клопку. Наша интуиција би могла бити замагљена, јер нисмо у могућности да одлучимо на који начин ћемо да подигнемо ситуације и односе на виши ниво. Немојте се превише обесхрабрити 3. новембра - то је само један тренутак у времену. Ствари ће бити боље и лакше.

БОНУС ВИДЕО: