Певачица Александра Пријовић распродала је у рекордном року чак четири Арене Загреб, међутим, комшијама се то баш и не допада, јер сматрају да пева цајке.

Поводом овога огласила се и Марија Шерифовић која је открила како гледа на то што неки певачи поништавају рад Александре Пријовић.

- Мој коментар на то би био да ја сматрам да свако треба да наступа у свакој држави без било каквог проблема. Ако наш посао не спаја, ја не знам ко ће га спојити. Имамо пример на мојој нумери која је прва у трендингу у Хрватској, у првом дану у првих пар сати. Е сад, оно са чим имају проблем наши суседи, јесте то што се ради о извођачима народне музике. Да се то догодило неком поп извођачу, то вероватно не би био проблем, али народњаци их мало жуљају. Оно што могу да кажем је да је Александра то својим радом заслужила и народ то жели да слуша, а против народа се не може. Према томе, ми или било ко може да труби, против људске воље се не може - рекла је она.

Фото: АТА имагес, И. Маринковић

 

Како је Марија даље истакла, никада није имала сличан проблем у Загребу, већ сматра да је искључиво у питању врста музике.

Подсетимо, поводом концерата Александре Пријовић Слободна Далмација је за коментар питала њихове музичаре и критичаре од којих нико није имао нарочите похвале за успех српске звезде. Многи од њих, наводно, нису ни знали "шта пева Александра Пријовић".

Фото: АТА имагес

 

- Искрено, јуче су мој отац и брат споменули Александру Пријовић и да већ трећу загребачку Арену распродаје и тад сам у принципу први пут чуо за њу. Можда нисам најбољи пример јер ја генерално не пратим ту сцену. Сад сам ишао послушати. Отворио сам неку баладу која би била поприлично океј за појмове Балкана и онда је кренуло турбо фолк певање и угасио сам. Нисам никад разумео шта људе привлачи код таквог певања, али очигледно сам у мањини, јер ми 99% тога данас није јасно, поготово код нас - рекао је Дино Јелусић, један од најбољих вокала у Хрватској и нови члан жирија њиховог шоуа "Тхе Воице".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".