Бранка Лазић ужива у вези са млађим Драганом Пауновићем Гагијем. Међутим, њена свекрва, бака Милка не одобрава ту везу: 

- Даркова бака Милка је огорчена на снајку због њеног новог дечка. Она није ни знала за то док јој комшије нису све испричале и показале. Жена није веровала у ту причу, мислила је да су то глупости и да су они само пријатељи, док није видела и Бранкину и Драганову потврду. Плакала је као киша, много се узнемирила. Кад је чула да се Бранка хвали да има дечка у тим годинама, није јој било добро. Милка је још у великој жалости за сином, носи црнину и плаче сваки дан за њим. Иако је срећна због унукове женидбе, она због туге за Миланом није ишла ни на Даркову свадбу - изјавио је извор из Брестача за "Курир" и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Због целе ове ситуације Бранку сад сви оговарају по селу и подсмевају јој се што је јавно признала да има дечка. Многи причају да је све то урадила да би отишла да живи у Холандију и да он изгледа доста млађе од ње. Надају се да се неће и она удати под старе дане, то би тек био скандал. То се никад није десило у Брестачу, а богами ни у целом Срему. Знам да је Милка напала Бранку да треба да је буде срамота да она као удовица у тим годинама има дечка као нека шипарица и да га крије од породице годину дана. Њу не занима што су њени унуци лепо прихватили ту везу, она неће ни да чује за то. Баш ју је то повредило. Више пута јој је рекла да јој не падне на памет да тог Драгана доведе у кућу у Брестач док је она жива и да ју је јако обрукала - описао је извор. 

Са друге старне, Дарко је када је Бранка озваничила везу, подржао мајку:

- Она је одрасла особа и то је њена ствар и њен живот. Глупо ми је да коментаришем везу своје мајке. Ја сам јој велика подршка и битно је да је срећна, а Гаги је јако добар човек. Одличан момак! 

БОНУС ВИДЕО: