По завршетку шоуа, Милица се повукла са музичке сцене како би се посветила школовању, а потом је дипломирала глуму.

 

Медије је преплавила информација о њеном приватном животу, када је певачица наводно себи покушала да одузме живот, тако што се предозирала лековима. Милица је то потом негирала, рекавши да је само попила превише таблета, а да су је родитељи пронашли на поду у купатилу, након чега је хоспитализована.

- Одох, а где? Не знам ни ја. Само ћу ходати, а пут ће се сам створити. Лаку ноћ свирачи, лаку ноћ свима, до неког другог виђења - писала је тада Мајсторовићева на друштвеним мрежама, што су неки сматрали да је њена опроштајна порука.

 

 

Милица је, међутим, успела да оствари свој сан, па се опробала и у свету глуме. Играла је у серијама "Жене са Дедиња" и "Фолк", а највећу пажњу привукла је улогом у серији "Немањићи - рађање краљевине" где је тумачила лик Јефимије, ћерке Стефана Немање.

Она се потом вратила и музици, па је са музичарем Џони Браом снимила дует. Почела је поново да наступа, а на њеном Инстаграм профилу можемо чути и акустик верзије песама.

Милица је 2021. године наступила на главној бини Еxит фестивала, са холандским музичарем Саторијем, што је тада поделила и на свом Инстаграму.

У међувремену се и удала за Ђорђа Лазовића, а променила је и боју косе.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".