Po završetku šoua, Milica se povukla sa muzičke scene kako bi se posvetila školovanju, a potom je diplomirala glumu.

 

Medije je preplavila informacija o njenom privatnom životu, kada je pevačica navodno sebi pokušala da oduzme život, tako što se predozirala lekovima. Milica je to potom negirala, rekavši da je samo popila previše tableta, a da su je roditelji pronašli na podu u kupatilu, nakon čega je hospitalizovana.

- Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja - pisala je tada Majstorovićeva na društvenim mrežama, što su neki smatrali da je njena oproštajna poruka.

 

 

Milica je, međutim, uspela da ostvari svoj san, pa se oprobala i u svetu glume. Igrala je u serijama "Žene sa Dedinja" i "Folk", a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine" gde je tumačila lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje.

Ona se potom vratila i muzici, pa je sa muzičarem DŽoni Braom snimila duet. Počela je ponovo da nastupa, a na njenom Instagram profilu možemo čuti i akustik verzije pesama.

Milica je 2021. godine nastupila na glavnoj bini Exit festivala, sa holandskim muzičarem Satorijem, što je tada podelila i na svom Instagramu.

U međuvremenu se i udala za Đorđa Lazovića, a promenila je i boju kose.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".