Отац монструма се недавно одрекао дужности укопа и потом је целу процедуру преузела власт у Градачцу, међутим, из ЈКП "Комеморативни центар" Тузла наводе да није могуће да се сахрана реализује јер наводно нико не жели да да гробно место за Сулејмановића.

- Нико не жели да обезбеди место где ће га укопати. Ни мала, али ни већа гробља која се налазе у близини места где је живео - наводе из центра.

Боди-билдер и фитнес тренер Нермин Сулејмановић (35) из Градачца у БиХ, подсетимо, убио је три особе и исто толико ранио. Монструм је убиство невенчане супруге Низаме Хећимовић преносио уживо на Инстаграму. Затим је убио турске држављанине Ондера и његовог сина Дениса Ђенгиза. Рањени су Џенгизова жена Хариса, Низамин брат Недим Памуковић и полицајац Хусеин Которић.

ДВА ПУТА СЕ УКЉУЧИО УЖИВО

Сулејмановић је рано ујутро крвнички претукао супругу, а затим јој пуцао у главу из пиштоља у преносу уживо. Своју ћерку, која је још беба, оставио је уплакану у локви мајчине крви, а затим сео у аутомобил. Нешто касније се поново јавио у другом укључењу уживо на Инстаграму и показао да је сав умазан крвљу.

- Жена је требало само да схвати озбиљност и то је то. Убио сам још два душмана. И то је то. Беба је на сигурном. Убио сам још два душмана, оца и сина, Бог зна како су ми само налетели - рекао је Сулејмановић.

ОПКОЉЕН НА ФАРМИ

Градачац је у том тренутку већ био блокиран. На сваком ћошку видели су се припадници специјалне полиције. Сулејмановић је потом објавио своју фотографију с породицом. На другој фотографији био је он с бебом у наручју. У међувремену га је полиција нашла и опколила иза хала фарме у околини Градачца.

Сулејмановић није хтео да се преда и убио се пред полицајцем.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: