Полиција у Мајданпеку је ухапсила С. М.(25), Дејанову супругу Слађану П. (28) и седамнаестогодишњака због сумње да су починили кривично дело тешко убиство.

С. М. и седамнаестогодишњак се сумњиче да су 5. августа по претходном договору са Слађаном П., која је пружала информације о кретању свог супруга на локалном путу сачекали Дејана, пришли му и ударили га више пута дрвеном мотком и бејзбол палицом које је обезбедила управо супруга несрећног мушкарца, након чега је од задобијених повреда преминуо.

- Помогли смо Слађани и деци финансијски када смо чули да је Дејан настрадао, потпуно смо сада затечени овом ситуацијом. Туга је велика за децу - причају пријатељи.

Осумњичени ће након истека задржавања од 48 сати, бити приведени тужиоцу док је седамнаестогодишњаку одређен притвор.

Фото: Друштвене мреже

 

Наручила убиство мужа, па глумила уцвељену удовицу

Подсетимо, Дејан Пауновић (33) из Мајданпека страдао је 5. августа, када је пронађен у запаљеном аутомобилу поред пута. Јуче је откривена позадина - његова супруга Слађана (28) је организовала мушкарца С. М. (25) и малолетника (17) да тог јутра убију Дејана и покушају да прикрију злочин да све изгледа као саобраћајна несрећа!

Тог 5. августа око 5.30 часова ујутру поред пута је затечен аутомобил, који је у потпуности изгорео. Све се догодило у месту Клокочевац, недалеко од Дејанове куће.

Ватрогасци су за воланом затекли угљенисано тело мушкарца. Тада се претпостављало да је возио неисправан аутомобил, да је слетео са пута, преврнуо се и запалио.

Три месеца од несреће откривена је мрачна истина - Дејан је убијен, а ухапшени су С. М. (25), малолетник (17) и супруга Слађана, која је наручила ово убиство.

Фото: Друштвене мреже

 

Породица од почетка сумњала

Дејанов брат од тетке истакао је раније за "Блиц" да му је одмах било сумњиво како му се запалио ауто током вожње.

- Једноставно ми је било чудно све то. Нисам могао да поверујем да се то десило и да нико није реаговао. Било ми је сумњиво. Дејан је био бистар, способан.. Виђали смо се сваки дан на послу - рекао је неутешни брат.

Додао је и да је Дејана видео дан пре него што је мучки убијен, те да му није деловао као да има проблем у кући.

- Срели смо се у селу, куповао је храну за посао као и сваког другог дана. Питао сам га како је, на шта ми је он одговорио да је "све ок". Био је весео, ништа у његовом понашању није ми указало да има неки проблем - изјавио је брат.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".