- Ја сам пре Салета имала великих финансијских проблема. Нисам имала ту срећу, као сада, да мирно спавам, зато што Сале ради за нас, за мене и децу, те о материјалним стварима не морамо да бринемо. Међутим, било је периода пре Саше када сам имала 20 динара у џепу и када ми је фрижидер био празан, нисам имала шта да једем. Али сам ипак остала ментално јака и здрава, остала сам нормална, узела са живот у своје руке и решила да то променим - започела је своју причу Сузана у емисији “Прес претрес” и наставила:

- Био је неки сплав “Пирана”. Отпеваћу тамо за 50 марака, али ћу сутра имати да себи купим хлеб, млеко и нешто најосновније. Имаћу да направим неку чорбицу и неки мали, лагани ручак, јер сама сам живела у гарсоњерици у Миријеву. Морате да будете ментално јаки и да прихватите живот у том тренутку онакав какав јесте. Тешко јесте, али постоји начин увек да себи олакшаш те муке. Наравно, када је кренуо посао, тезге, када су људи почели да ме зову, кренула је и зарада и било ми је боље - испричала је Јовановићева.

Фото: Петар Милошевић

 

На питање водитеља да ли се боје да буду мета лопова или киднапера због богатства које данас поседују, Сузана је открила да се никад није плашила али да јој је Саша саветовао да буде мало опрезнија.

- У оно време када је било јако опасно ни тада Сале и ја нисмо имали бодигардове иза себе. Колико пута ме је само критиковао: “Јао, сама возиш ауто, сама возиш Александру, и њене другарице у школу”, али ја никада нисам имала проблем са тим. Ја размишљам овако: “Чекај, ја ником нисам ништа лоше урадила да би ме неко напао, киднаповао, не дај Боже”. Јесте било је опасно деведесетих. Ја сам још активно певала, Сале је радио свој посао, али нисмо се експонирали, нисмо никоме били “трн у оку”. Понашали смо се нормално. Нисмо никада никога испровоцирали да нам уради тако нешто. И дан данас се крећемо слободно улицама, немамо обезбеђење, јер живимо и понашамо се нормално, не размећемо се оним што имамо - објаснила је Сузана.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".