Сузанине ћерке наследиле су многе њене таленте, али и њиховог оца, Небојше Кунића, некадашњег члана групе "Седморица младих".

Сузана је открила какву будућност прижељкује Наталији и Теодори, као и каква су њихова интересовња. 

Фото: В. Данилов

 

Какав вам је сада осећај кад живите с две велике и зреле девојке?

- Диван. Ми смо веома неспецифична породица. Немамо мушку фигуру, рецимо. Доста смо либерална породица, много разговарамо, нема табу тема, лагања. Журки нешто и нема јер моје ћерке нису неки обожаваоци таквог вида забаве. Крајем године имамо женски парти – кићење јелке, где уживају и моје и њихове другарице. Правимо ручкове, кувају и оне. Не могу да кажем да је идеално код нас, али се све договарамо – око шетње пса, ко пере судове, ко ће да спреми собу. Ја сам увек та која звоца. Но, наше домаћинство функционише на добар начин. Мислим да сам ћерке извела на прави пут.

Да ли се саветујете ви с њима и да ли оне вас питају за љубавне савете?

- Питам их најчешће за савет око тога шта да обучем, узимају и оне моје ствари, па их ја после тражим... Некад смо као позориште у кући. Но, и када дође до неспоразума, никад нисмо љуте. Оне мене често питају за љубавне савете, али се ја устручавам јер ипак нисам део те приче. Могу да кажем своје мишљење, али то је њихов живот и то су њихове емоције, оне морају да донесу одлуку. Зато им кажем да размисле и да ме не слушају слепо, као што нисам ни ја слушала своју маму (смех). Саветујем их да гледају унапред и размисле шта та веза може да им донесе или однесе, како ће се осећати за неколико година с неким човеком.

Фото: Лабудовић

 

Да ли је вас кроз живот више водило срце или разум? Која вас ћерка више, у том смислу, подсећа на вас?


- Мене је водило срце, а оне су се поделиле. Теодора је више на оца по менталном склопу док је Наталија више попут мене, лепршава је. Теодора иде у дубину, озбиљна је, воли да све буде идеално. Мени никад у животу није било идеално, па сам опет срећна.

Фото: В. Данилов

 

Наталија је кренула вашим стопама, будући да ради као камерман на вашим емисијама?

- Дипломирала је камеру и фотографију. Обе имају талента да се ликовно изразе, Наталија сјајно црта тушем, Теодора слика уљем и компонује. Од таквих родитеља, будући да сам и ја певала (не знам колико сам плоча снимила), а да им је отац био музичар и врло популаран у шоу-бизнису, не чуди што обе имају талента и за музику. Теодора је одустала од певања, али пише песме. За последњу песму Невене Божовић "Љубав", Теодора је урадила и музику и текст. Са мном се неретко консултује око текстова које пише. Ми смо заиста уметничка породица

Какву будућност им прижељкујете, с породицом, децом?

- Волела бих да нађу добре мужеве. Не мислим да се добро удају у материјалном смислу. Материјално богатство је океј, у смислу да ти обезбеди лагодан живот и да се не секираш да ли ћеш имати да платиш инфостан и струју, летовање, да школујеш дете и да се лечиш. Волела бих да нађу добре мужеве, добре људе, који ће бити вредни, одговорни, породични људи. Да имају децу, то бих волела.

Фото: В. Данилов

 

Прижељкујете ли унуке?

- Знам да ће се то десити, не притискам их ни за то, ни за удају. Притискала сам их само да заврше факултете, остало ће доћи. Волела бих да се то деси у следећих неколико година. Лепо је бити неком прва жена, а кад се касно удаш, сигурно нећеш то бити (смех).

Лепо је бити и млада и функционална бака.

- Мислиш, све да се заврши на мојој грбачи (смех)? Љубав је велики покретач и када твоје дете роди дете, то је прелепо. То је љубав коју ја не знам, па не знам ни каква ћу бака бити. Можда ћу унуче стално чувати, а можда ћу бити бака која путује по белом свету па позове унука на недељни ручак "код нане" (смех).

 

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".